Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

Zelfstandig financiering ophalen voor uw onderneming

Invesdor biedt op maat gemaakte oplossingen voor openbare financieringsmogelijkheden en toegang tot onze investeerdersbasis. Onze financieringsrondes variëren van 250k€ tot 5M€..

Financiering proces

Invesdor verbindt investeerders en bedrijven

Het aantrekken van financiering via het platform van Invesdor is een aantrekkelijke aanvulling op traditionele leningen van banken of aandelenfinanciering van durfkapitalisten en andere bronnen van eigen vermogen. U plukt dezelfde voordelen als bij traditionele financiering, maar krijgt meer alternatieven en flexibiliteit bij het structureren van de financiering.

Door Invesdor als financieringspartner te kiezen, krijgt u de kans om investeerders aan te trekken, de controle te behouden, een marketingboost te krijgen van de financieringscampagne en de waarde van uw bedrijf te verhogen.

Financiering via Invesdor

I. Consulting

II. Signing

III. Start

IV. Closure

Stuur uw aanvraag in of praat rechtstreeks met onze experts. Na ontvangst van uw sollicitatie nemen we contact met u op met feedback en bespreken we uw status in meer detail.

We tekenen een mandaatovereenkomst en beginnen met de voorbereiding van uw campagne. We voeren een Due Diligence uit en stellen de wettelijk vereiste documenten op. Een van onze ervaren projectmanagers wordt aan u toegewezen en we werken eraan om van uw financieringscampagne een succes te maken!

De campagne staat open voor het publiek voor investeringen en duurt maximaal drie weken. In deze fase is het belangrijk om de zichtbaarheid van de financieringsronde binnen uw eigen netwerk en publiek te maximaliseren. Uw financieringsronde kan worden vermeld op maximaal vijf landspecifieke domeinen om zichtbaarheid te krijgen in heel Europa.

Wij zorgen voor de authenticatie van de investeerder en bieden een eenvoudig en veilig betalingsproces. Na voltooiing maken we het geld over naar uw rekening. Afhankelijk van het financieringsinstrument kan Invesdor ook een tool bieden voor aandeelhoudersbeheer en het bundelen van administratieve taken gedurende de looptijd van de obligatie.

De voordelen van een financiering ophalen met Invesdor

Icon Finanzierung

Naleving

We volgen AML- en KYC-procedures om ervoor te zorgen dat aan alle wettelijke vereisten wordt voldaan.

Icon Finanzierung

Projectbeheer en advies

Uw investeringsmanager leidt u door het hele financieringsproces. We begeleiden u om uw maximale financieringslimiet te bereiken.

Icon Finanzierung

Groot bereik

Met onze Europese crowdfunding licentie dekken we momenteel Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië en de BeNeLux. Fondsenwerving met Invesdor is geweldig voor markttoetreding in heel Europa.

Investeerders
We hebben een userbase met meer dan 184.000 potentiële investeerders uit meer dan 90 landen.
 

Succesvolle financiering
We hebben meer dan 531 miljoen euro opgehaald voor onze doelbedrijven.

Betrouwbare financieringspartner

Sinds 2012 zijn meer dan 900 projecten in heel Europa succesvol gefinancierd door de Invesdor crowd.

FAQ financiering via Invesdor

Stuur uw aanvraag in of spreek direct met onze experts om advies te krijgen over uw financieringsvoorstel.

Invesdor biedt financiering op maat en we hebben criteriumbeschrijvingen voor KMO's, Start-ups en duurzame energiebedrijven.

Wij bieden financieringsrondes aan van 250.000 euro tot 5 miljoen euro. Overleg met onze salesafdeling welk type financieringsinstrument het beste bij uw bedrijf past en hoeveel geld u wilt ophalen op het platform van Invesdor.

Stuur uw financieringsaanvraag in via de chatbot.

Vragen? 
We zijn er voor u!

U kunt ons bereiken per e-mail, per telefoon en via onze chat.

 service@invesdor.com

  +31 20 568 20 70

 U vindt de chat in de rechterbenedenhoek.

In onze FAQ-sectie vind u antwoorden op veelgestelde vragen.

Google review score Invesdor

Google review score

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

Winner of the top innovator 2021 award.

Code of Conduct Crowdinvesting

Code of Conduct of the Professional Association of Financial Service Providers of the Austrian Federal Economic Chamber (WKÖ).

ECSP licensed

Invesdor is licensed under the
ECSP regulation of the EU.