Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

Pers- en mediadiensten

Informatie voor journalisten en mediavertegenwoordigers, recente berichtgeving in de media en persberichten

Over ons

Invesdor werd in 2012 opgericht in Helsinki en is nu gevestigd als een van de grootste investerings- en financieringsplatforms in Europa. Tot op heden hebben meer dan 124.000 gebruikers meer dan 320 miljoen euro geïnvesteerd in Europese bedrijven in meer dan 515 financieringsrondes.

Benieuwd naar ons bedrijf? Bekijk onze laatste cijfers over geïnvesteerd volume, investeerders en nog veel meer.

Onze visie - Waarom we doen wat we doen

Vorm uw eigen toekomst

De wereld heeft verandering nodig. Een verandering naar een meer duurzame, verantwoorde en eerlijke economie. Maar dat gaat niet vanzelf. Alle betekenisvolle vooruitgang in de wereld wordt gedreven door avontuurlijke, ondernemende mensen, die de moed hebben de statu quo uit te dagen. Wat als we die mogelijkheid aan alle mensen zouden geven? De mogelijkheid om zelf te beslissen wat voor toekomst ze tegemoet willen gaan. De mogelijkheid om zelf te bepalen welke bedrijven die verandering kunnen maken. Vorm en creëer uw eigen toekomst door te investeren in bedrijven waarin u gelooft.

Lees meer over ons team, ons verhaal en onze missie.

Media contact

Maximilian von Aufschnaiter
Maximilian von Aufschnaiter
Marketing Manager
+49 (0)30 364 285 707
maximilian.vonaufschnaiter@invesdor.com

EN | DE

Onderwerpen die voor ons belangrijk zijn

Europese kapitaalmarktunie
Al meer dan 10 jaar werken de Europese instellingen aan de Kapitaalmarktunie (KMU) om een betere toegang tot investeringen en financiering voor particulieren en bedrijven in heel Europa te realiseren. De Europese Commissie ziet crowdfunding als een van de maatregelen om deze Kapitaalmarktunie te realiseren - en wij ook. We dragen actief bij aan een vitale, functionerende en efficiënte interne kapitaalmarkt voor Europa.

Betere toegang tot investeringen en financiering
Bijna alle bedrijven die innovatie stimuleren en de toekomst vormgeven hebben onvoldoende toegang tot de traditionele kapitaalmarkt, terwijl investeerders niet de mogelijkheid hebben om te investeren in goed presterende en innovatieve bedrijven. Sinds 2012 werken we met passie aan verandering. Met meer dan 515 financieringsrondes en meer dan 320.000.000 miljoen euro aan opgehaalde investeringen zijn we een van de grootste investeringsplatformen in Europa.

Kapitaalmarkt 2.0

Uit de ervaring van meer dan 515 financieringsrondes in heel Europa zien we nu de kans voor een fundamentele update van de kapitaalmarkt. Voor het eerst komen de nodige bouwstenen bij elkaar. Nieuwe technologie en verbeterde wetgeving vormen de vruchtbare voedingsbodem. We waarderen de harmonisatie van de crowdfunding regelgeving in heel Europa in 2021. Gecombineerd met nieuwe kansen van op blockchain gebaseerde effecten, zijn de omstandigheden voor een fundamentele update van de kapitaalmarkt bepaald. Wij zijn een van de actiefste bijdragers en aanjagers van het updaten van de markt. Daarom zijn we al in 2019 begonnen met het structureren van effecten op de blockchain en hebben we als een van de eerste bedrijven in Europa de Europese Crowdfunding licentie aangevraagd.

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Invesdor staat voor een nieuw tijdperk op de kapitaalmarkt. We handelen in lijn met de duurzaamheidsdoelstellingen (sustainable development goals) van de Europese Unie en de Verenigde Naties. We willen Europa helpen de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling en de Europese Green Deal te verwezenlijken.

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

BCorp-gecertificeerd

Winnaar als beste crowdfundingplatform

Winnaar Beste
Crowdfundingplatform 2023.

ECSP licensed

Invesdor heeft een vergunning onder de ECSP-regelgeving van de EU