Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

Financieringsrondes voor Start-ups & Schaalvergrotingen

Bevorder het ontwikkelingstraject van uw bedrijf met Invesdor. We staan open voor alle sectoren en omarmen bedrijven in verschillende fasen van hun groei.

Lees criteria

Zet de volgende stap in uw groei met Invesdor

Invesdor biedt een breed scala aan financieringsoplossingen voor bedrijven in verschillende stadia van hun groeitraject. Voor Start-ups en Scale-ups raden we financiering via aandelenrondes aan. Het management blijft volledig bij u, we hebben geen bestuurszetels nodig. Hierdoor kunt u zich volledig op uw bedrijf blijven richten.

Als u Invesdor als financieringspartner kiest, betekent dit dat wij tijdens de hele financieringsronde voor het projectmanagement zorgen. We hebben onsite experts die DACH, Nordics en BeNeLux dekken. Een financiering via Invesdor is geweldig voor markttoetreding in de regio's die wij bestrijken.

Wij screenen alle investeerders om een schone en veilige cap tabel te garanderen. Met Ownersportal van Invesdor kunt u uw cap tabel beheren. Ownersportal is een extra service.
 

De voordelen van samenwerken met Invesdor

Icon Finanzierung

Groot bereik
Met onze Europese crowdfunding licentie dekken we momenteel DACH, Nordics en BeNeLux. Financieringen ophalen met Invesdor is geweldig voor markttoetreding in heel Europa.

Icon Finanzierung

investeerders
We hebben een userbase met meer dan 184.000 potentiële investeerders uit meer dan 90 landen.

Icon Finanzierung

Succesvolle financiering
We hebben meer dan 531 miljoen euro opgehaald voor onze doelbedrijven.

Icon Finanzierung

Schone en veilige cap tabel

We volgen AML- en KYC-procedures om ervoor te zorgen dat je cap table schoon en veilig is. Je investeerders worden overgeboekt naar de Ownersportal (extra service). Na voltooiing maken we het geld over naar je rekening.

Icon Finanzierung

Focus op uw bedrijf

Het management blijft volledig bij u, we hebben geen bestuurszetels nodig. Hierdoor kunt u zich volledig op uw bedrijf blijven richten.

Icon Finanzierung

Lokaal projectmanagement

We zorgen voor het projectmanagement tijdens de hele financieringsronde. We hebben onsite experts voor DACH, Nordics en BeNeLux en vertalingen van beleggersmateriaal naar lokale talen worden in-house gedaan.

Succesverhalen over eigen vermogen

Veel jonge en innovatieve scale-ups hebben hun bedrijf van de grond gekregen met bootstrapping en business angels. Voor de volgende stap in de groei van uw bedrijf kan nog meer kapitaal nodig zijn en financiering ophalen bij Invesdor is voor veel start-ups en scale-ups een goede optie.

Financieringscriteria voor starters en schaalvergrotingen

 • Het bedrijf is gevestigd in de Europese Economische Ruimte (EER)
 • Het bedrijfsmodel is eenvoudig te begrijpen en afgestemd op ESG- en/of SDG-doelstellingen
 • Het bedrijf groeit aanzienlijk
 • Het bedrijf heeft al een omzet van meer dan 500.000 €, met een uitzondering voor DeepTech en MedTech

Financiering door Invesdor

I. Consulting

II. Signing

III. Start

IV. Closure

Stuur uw aanvraag in of spreek rechtstreeks met onze experts. Na ontvangst van je aanvraag nemen we contact met u op met feedback en bespreken we uw status in meer detail.

We tekenen een mandaatovereenkomst en beginnen met de voorbereiding van uw campagne. We voeren een Due Diligence uit en stellen de wettelijk vereiste documenten op. Een van onze ervaren projectmanagers wordt aan u toegewezen en we werken eraan om van uw financieringscampagne een succes te maken!/p>

De campagne staat open voor het publiek voor investeringen en duurt maximaal drie weken. In deze fase is het belangrijk om de zichtbaarheid van de financieringsronde binnen uw eigen netwerk en publiek te maximaliseren. Uw financieringsronde kan worden vermeld op maximaal vijf landspecifieke domeinen om zichtbaarheid te krijgen in heel Europa.

Wij zorgen voor de authenticatie van de investeerder en bieden een eenvoudig en veilig betalingsproces. Na voltooiing maken we het geld over naar uw rekening. Afhankelijk van het financieringsinstrument kan Invesdor ook een tool bieden voor aandeelhoudersbeheer en het bundelen van administratieve taken gedurende de looptijd van de obligatie.

Veelgestelde vragen over financieringsrondes voor Start-ups en Scale-ups

Wij zijn geïnteresseerd in hoogwaardige bedrijven en verwelkomen bedrijven uit alle sectoren om financiering aan te vragen.

Houd er rekening mee dat we slechts ongeveer 5% van alle bedrijfsaanvragen accepteren. We hebben een strikte kwaliteitscontrole en accepteren alleen goed beheerde bedrijven die een goede investeringsmogelijkheid zijn voor ons investeerdersnetwerk.

 • Wij maken marketingmateriaal en een campagnepagina voor uw financieringsronde. Meld u aan als geregistreerde gebruiker (dit is gratis) en bekijk hoe onze campagnepagina's eruit zien. Uw toegewezen projectmanager begeleidt u bij het proces waarin bepaald zal worden welke materialen nodig zijn om een succesvolle campagnepagina op de domeinen van Invesdor op te zetten.
 • Wij verspreiden nieuwsbrieven onder onze abonnees over onze financieringsrondes. Als uw financieringsronde open is op alle domeinen, wordt uw bedrijf in alle e-mail versies (Engels, Duits, Fins en Nederlands) op de markt gebracht. Meld u aan als abonnee om te zien welke nieuwsbrieven onze abonnees ontvangen.
 • We posten over uw financieringsronde op onze sociale mediakanalen. Zie onze social media kanalen voor meer informatie. Houd er rekening mee dat we drie sociale media-accounts hebben: Nordics, Benelux en DACH. Als uw financieringsronde op alle domeinen openstaat, krijgt u zichtbaarheid op al deze kanalen.
 • We werken samen met verschillende marketingbureaus en mediahuizen. Via ons kunt u een betere deal krijgen voor uw externe marketingpakket.
 • U heeft de mogelijkheid om uw financieringsronde op alle domeinen te openen om de zichtbaarheid te maximaliseren en internationaal kapitaal aan te trekken in uw bedrijf.
 • U ontvangt het beleggersmateriaal in vier talen. De vertalingen doen wij in eigen beheer en deze zijn opgenomen in de SLA.
 • We hebben experts ter plaatse in DACH, Scandinavië en de Benelux.
   

Wij bieden het Eigenaarsportaal aan als extra service nadat uw financieringsronde voorbij is. Met het Invesdors Eigenaarsportaal beheert u uw cap-tabel en behoudt u een eenvoudig overzicht van de aandeelhouders. Ook kunt u via het Eigenaarsportaal communiceren met uw investeerders.

Let op: STAK's worden gebruikt in landen waar de aandelen notarieel moeten worden vastgelegd, b.v. Nederland en Duitsland.

Een STAK is een stichting die de aandelen van uw bv beheert en wordt gebruikt om directe aandelenbeleggingen onder één paraplu te bundelen (in de cap-tabel). Een stichting Administratiekantoor kan de kosten, moeite en juridische hindernissen van een directe investering voor particulieren verlagen.

STAK's (Stichting Administratiekantoor) is een vennootschapsvorm. Het is een stichting met stemrecht zonder eigen belastingheffing. Investeerders investeren in de Stichting Administratiekantoor (STAK), die de directe aandelen van het bedrijf beheert, en STAK’s geven aan investeerders in ruil daarvoor verhandelbare certificaten uit als "aandelen" in het desbetreffende bedrijf.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Uw contactpersoon

Kaius Löfgren, your contact person

Peter Vriesman, Investment Manager (Bedrijfsfinanciering)

Ik verheug me op uw aanvraag.

Neem contact op via e-mail

NL | EN

Uw contactpersoon

Kaius Löfgren, your contact person

Jakoba van der Mei, Investment Manager (Duurzame energieprojecten)

Ik kijk uit naar uw bericht.

Neem contact op via e-mail

NL | EN

Contact

Bel ons of stuur een bericht:
E-mail: companies@invesdor.nl
Telefoon: +358 40 183 0773

Volg ons: