Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

I. Crowdfinanciering

Ontdek onze verschillende financiële producten en kies de juiste investering op basis van uw persoonlijke voorkeuren en doelen. U leert ook meer over de belangrijkste theoretische principes voor winstgevende beleggingsstrategieën.

Lees meer

Beleggingsstrategieën

Er zijn verschillende beleggingsstrategieën en financiële producten. Voor elk beleggingsdoel is er een geschikt financieel product. Hier leert u meer over de belangrijkste financiële producten en hun kenmerken. Onze ervaren experts geven u actuele marktinzichten die u meteen kunt inzetten.

Invesdor biedt aantrekkelijke investeringsmogelijkheden, zelfs in tijden van hoge inflatie. Ontdek waarom crowdfinanciering juist nu een goede keuze is en investeer direct in veelbelovende bedrijven. Neem financiële toekomst in eigen hand.

Invesdor ondersteunt u met expertise in durfkapitaal en presenteert zorgvuldig geselecteerde investeringsmogelijkheden voor particuliere investeerders.

Ontdek toekomstgerichte groeibedrijven en profiteer van een aantrekkelijk rendement.

Investeer nu in bedrijven

Ontdek de mogelijkheden van crowdfinanciering voor particuliere investeerders en leer hoe u zelfs met weinig kapitaal kunt investeren in groeibedrijven en start-ups. We geven u waardevolle inzichten en laten de specifieke kenmerken zien van investeren in private equity.

Groeibedrijven: Succesvolle investeringen in 2023 (Engelstalig. Nederlandse versie volgt binnenkort.)

Duurzame beleggingen hebben niet alleen een positieve impact op het milieu en de maatschappij, maar bieden ook aantrekkelijke rendementsmogelijkheden. Wij leggen uit hoe u dubbel rendement kunt behalen door middel van impact investing (Engelstalig. Nederlandse versie volgt binnenkort.).

Financiële producten

Ontdek de diversiteit van onze investeringsmogelijkheden en selecteer de juiste investering voor uw doelen.

Met onze leningproposities bieden we voorspelbare rentetarieven van gemiddeld 6,5% per jaar. Door vaste aflosmomenten van verschillende projecten kunt u geleidelijk een sterke portefeuille opbouwen met een solide rendement. U beslist zelf welke bedrijfsmodellen u overtuigen en investeert in veelbelovende ondernemingen uit heel Europa.

Als kapitaalinvesteerder neemt u deel in innovatieve bedrijven in de scale-upfase. Daarbij profiteert u van een potentiëel hoog rendement bij de verkoop van het bedrijf of beursgang en neemt u, net als professionele aandeelhouders, direct deel aan het succes van het bedrijf.

Sommige financiële producten maken gebruik van de voordelen van zowel leningen als aandelenbeleggingen. Welk model het meest geschikt is, hangt vooral af van de specifieke bedrijfsstructuur.

  • Converteerbare (obligatie)leningen: Met dit product kunt u investeren in bedrijven door middel van een (obligatie)lening die in eerste instantie rente oplevert en later omgezet kan worden in aandelen.

Door via Invesdor te investeren in duurzame projecten draagt u bij aan de transitie naar een progressieve samenleving. Met aantrekkelijke impactbeleggingen ondersteunt u deze duurzame transitie, terwijl u ook financieel rendement behaalt.

Succesverhalen van Invesdor

Singa moderniseert het laatste analoge bastion van de entertainmentindustrie door de eerste echte digitale streamingdienst voor karaoke te bouwen. Sinds 2015 is Singa uitgebreid naar 10 landen en gegroeid naar een team van 30.

Met de converteerbare obligatielening geeft Singa beleggers de mogelijkheid om te profiteren van de volgende kapitaalverhoging, IPO of bedrijfsverkoop tegen 20% korting op de aandelenprijs. Gedurende de looptijd van 34 maanden ontvangen beleggers 10% rente per jaar.


 

Singa

LOsteria

FR L'Osteria SE exploiteert ruim 120 restaurants in acht Europese landen met ruim 1.600 medewerkers. Met een focus op de Italiaanse keuken en ruim 60 miljoen euro omzet is L'Osteria een van de meest succesvolle full-service systeemgastronomie concepten in Europa.

Bent u klaar voor de volgende stap richting financiële vrijheid?

Volg ons en blijf op de hoogte van onze actuele proposities, nieuwe marktontwikkelingen en interessante beleggingstips.

            

Veelgestelde vragen

Via Invesdor kunt u investeren in bedrijven met een jaarlijkse omzet van minimaal 1 miljoen euro. Daarnaast moet het bedrijf minstens drie jaar operationeel zijn.

Met niet-beursgenoteerde bedrijven kunt u al deelnemen aan het succes van het bedrijf voordat het naar de beurs gaat. Naast groeibedrijven kiezen echter ook gevestigde bedrijven niet voor een beursgang omdat dit gepaard gaat met hoge kosten. u investeert direct en zonder tussenpersonen in bedrijven uit een breed scala aan sectoren, fases en regio's. Hierdoor heeft u direct invloed op de ontwikkeling van de bedrijven.