Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

Vorm de toekomst

met uw investering

Meer informatie

Vorm de toekomst met uw investering.

Met een aandeleninvestering wordt u onderdeel van het groeiverhaal van succesvolle bedrijven. Met uw investering bepaalt u zelf welke businessmodellen u overtuigend vindt. Geef vorm aan de toekomst en profiteer van waardestijgingen, dividenduitkeringen en succesvolle exits

Mit Partizipationsrechten stehen Sie gleichauf mit echten Gesellschaftern bei der Investition in Unternehmen

Aandelenbeleggingen - uw voordelen in één oogopslag

U neemt rechtstreeks deel aan het succes van het bedrijf - op voet van gelijkheid met professionele investeerders

U draagt bij aan de uitvoering van innovatieve businessmodellen van baanbrekende bedrijven

U profiteert van stijgende bedrijfswaarderingen, dividenden en succesvolle exits

Succesverhalen van de Invesdor-crowd

Green-tech, succesvolle gastronomie-concepten, innovatieve med-tech bedrijven en nog veel meer. In de afgelopen negen jaar heeft de Invesdor-crowd in meer dan 400 bedrijven geïnvesteerd en wederzijds succes mogelijk gemaakt.

brgrs

Nextkidney

Wereldwijd lijden ongeveer 700-850 miljoen mensen aan een chronische nierziekte. Naast transplantatie wordt nierfalen voornamelijk behandeld met hemodialyse, waarvoor patiënten gemiddeld drie keer per week vier uur aan een dialysemachine moeten liggen. De Nierstichting heeft met Nextkidney het eerste draagbare dialyseapparaat ontwikkeld, dat het leven van nierpatiënten aanzienlijk zal verbeteren.

Nextkidney haalde in 2023 ruim € 4,1 miljoen aan financiering op. 


Investeren met eigen vermogen voor verdere ontwikkeling van het dialyse-apparaat en om het product internationaal op de markt te brengen. 

 • Financieringsronde in januari 2023
 • Aandeelprijs van € 236,75 euro
 • 1288 investeerders investeerden in totaal bijna € 4,2 miljoen via Oneplanetcrowd

heeros

Fairphone

De elektronica-industrie wordt gekenmerkd door oneerlijke praktijken. Fairphone maakt circulaire telefoons en wil daarmee de industrie inspireren om de productieketen duurzamer en socialer te maken. Ze focussen met name op ontwerpen voor langdurig gebruik, eerlijke materialen, goede werk-condities en hergebruik en recycling.

 • 1819 investeerders hebben € 2,5 miljoen via Oneplanetcrowd middels een converteerbare lening in 2018
 • In 2019 converteerden zo'n 1300 investeerders hun lening naar certificaten van aandelen. De overige investeerders kozen ervoor om hun lening te laten aflossen. 
 • In 2023 investeerde een internationaal consortium van impactinvesteerders €49 miljoen in Fairphone. 
 • Deze nieuwe investering betekende voor de certificaathouders een mooie exitmogelijkheid, maar ze konden er ook voor kiezen om nieuwe aandelen bij te kopen.

singa

De Kleine Aarde

Ons huidige voedselsysteem is niet houdbaar. We putten de bodem uit, tasten het milieu aan en de biodiversiteit neemt in hoog tempo af. Als we onze planeet willen redden, zullen we rigoureus het roer moeten omgooien. Daarom werkt Stichting De Kleine Aarde samen met boeren aan 700.000 ha verduurzaamd bodembeheer.

De financiering wordt gebruikt voor de aankoop en renovatie van de gebouwen op De Kleine Aarde. Er is besloten om deze financiering op te halen bij particuliere investeerders, om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om deel uit te maken van deze beweging.

 • Financieringsronde in juli 2022
 • Ledencertificaten
 • Bijna € 1 miljoen van 362 investeerders

Investeerder werden lid van Coöperatie De Kleine Aarde en leveren u een directe bijdrage aan de transitie van het voedselsysteem in Nederland. Vanaf 2023 wordt er een jaarlijks rendement van 5% uitgekeerd (voor deelnemers met een investering vanaf €25.000 is het geboden rendement 6%). In 2030 hebben investeerders de mogelijkheid om hun ledencertificaten terug te verkopen aan de Coöperatie tegen nominale waarde.

Leer meer dan 400 andere bedrijven kennen die samen met ons de toekomst van Europa vormgeven

Stap nog voor de beursnotering in

"Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om in 2021 in NEOH te investeren. De producten van het bedrijf vertegenwoordigen naar mijn mening een echte toekomstgerichte combinatie van snacken en suikervrije en dus gezondere voeding. NEOH staat daarmee centraal in de toekomst van onze tijd. Ik waardeer het dat Invesdor mij toestaat te investeren in duurzame bedrijven met een hoog groeipotentieel, nog voordat ze op de beurs genoteerd zijn."

Christian Wenkoff, Management Consulting
Christian Wenkoff
Management Consultant

Alle details over de investeringsmogelijkheden:

Aandelenbeleggingen bij Invesdor kunnen op verschillende manieren worden gestructureerd. Als onderdeel van het due diligence-proces vertegenwoordigen we de investeerders om de optimale investeringsstructuur te identificeren. Typische aandeleninvesteringen bij Invesdor zijn:

 • Aandelen:
  Word aandeelhouder en profiteer van dividenden, stijgende bedrijfswaarderingen en mogelijke exits.
 • Converteerbare obligaties:
  Investeer geld in hybride effecten die aanvankelijk rente opleveren en later kunnen worden omgezet in aandelen.
 • Deelnamerechten:
  Profiteer van verkoop en winstdeling op voet van gelijkheid met echte aandeelhouders.

Doorslaggevende factoren voor de optimale investeringsstructuur zijn onder meer de rechtsvorm van de onderneming (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, naamloze vennootschap), de ondernemingsfase (vroege fase, latere fase) en de beoogde ontwikkeling van de onderneming (lange termijn winstgevendheid, verkoop van de onderneming). Op deze manier zorgen we ervoor dat onze investeerders een investering ontvangen die optimaal aansluit op de risico-rendement verhouding.