Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

Hartelijk welkom

Oneplanetcrowd gaat door als Invesdor

Naar uw portefeuille Lees meer

Een warm welkom bij Invesdor namens het hele team!

Maarten de Jong, oprichter en directeur van Oneplanetcrowd, en Christopher Grätz, oprichter en directeur van Invesdor Group, heten u van harte welkom op het Invesdor-platform.

Together we fund the future!

OPC and Invesdor merger

We zijn verheugd om u te zien op het investeringsplatform van Invesdor. Vanaf nu bundelen Oneplanetcrowd en Invesdor hun krachten om zo een van de grootste spelers in Europa te worden op het gebied van impact-investeren.

Staying the same

Wat u kunt verwachten is een breder scala aan Europese proposities: ondernemingen en energieprojecten uit Duitsland, Finland en Oostenrijk. We werken aan verbeterde liquiditeit en verhandelbaarheid van uw beleggingsproducten en uw portefeuille wordt overzichtelijker zodat u bijvoorbeeld kunt zien wanneer welke betalingen worden verwacht.

Change

Wat niet verandert is de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij blijven net zo grondig en doortastend als u van ons gewend bent. Ook behouden wij ons duurzame karakter. Het duurzame investeringsaanbod op Invesdor blijft herkenbaar met het Oneplanet-label. Daarnaast blijft ons team in Nederland u van dienst en te woord staan.

De afgelopen weken hebben we u in onze nieuwsbrief al geïnformeerd over de aankomende veranderingen. Als u de e-mails hebt gemist, vindt u hier nogmaals alle informatie die u nodig hebt:

  1. NieuwsbriefOneplanetcrowd wordt Invesdor
  2. NieuwsbriefAftellen tot nieuw investeringsplatform Invesdor

Vanaf nu vindt u al uw eerdere beleggingen, documenten en betaaloverzichten van beide platforms in één oogopslag terug in uw Invesdor portefeuille.

Gebruik de nieuwe link om naar het investeringsaanbod, uw profiel en uw investeringsportefeuille te gaan: www.invesdor.nl

Heeft u hulp nodig met het vinden van uw weg op het Invesdor-platform? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Aan de slag in drie stappen

Login

Login

Login met uw Oneplanetcrowd inloggegevens

Login

Portefeuille

Verken uw nieuwe portefeuille. Hier vind u al uw investeringen.

OnePlanet: Impactinvesteren met Invesdor

Invest responsibly

One label voor OnePlanet

Met ons OnePlanet-label ziet u in een oogopslag welke financieringsrondes bijdragen aan één of meer van de zeventien Sustainable Development Goals die door de Verenigde Naties zijn gedefinieerd.

Zo wordt het wel heel makkelijk om uw portefeuille te diversifieren en ervoor te zorgen dat uw geld de goede kant op rolt en een positieve impact heeft op onze wereld en de volgende generaties. 

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Contact

Bel ons of stuur een e-mail.
E-mail: service@invesdor.nl
Telefoon: +31 20 568 20 70

Volg ons:

   

Uw contactpersoon

Monique van Esch

Investment Services Support

NL | EN

Uw contactpersoon

Joost van Rens

Investment Services Lead

NL | EN

Veelgestelde vragen over de fusie

Ja alle gegevens zijn van Oneplanetcrowd overgezet naar het nieuwe Invesdor platform: uw inloggegevens, persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer en bankrekening (voor de terugbetalingen) en uiteraard uw gehele investeringsportefeuille. Hierdoor is het niet nodig dat u een nieuw account aanmaakt op Invesdor.com. U hoeft ook het klantverificatieproces niet nogmaals te volgen. U kunt simpelweg inloggen op Invesdor.com zoals u dat ook gewend was op Oneplanetcrowd.com. 

Na het indienen van uw investeringsaanbod, wacht u op aanvaarding door ondernemer, maar kunt u al verder met de betaling. Volgt u daarbij de instructies die het platform u geeft. 

Na afloop van de campagne ontvangt u per e-mail een bevestiging dat uw investeringsaanbod door het bedrijf is geaccepteerd. We zullen uw contractdocumenten vervolgens beschikbaar en downloadbaar maken in uw profiel. 

Tijdens de investeringscampagne dient u een ‘investeringsaanbod’ in. Nadat de campagne is afgerond, aanvaardt het bedrijf uw aanbod waarvan u een bevestiging ontvangt. In de tussentijd heeft u de tijd om de betaling te voldoen. U vindt alle investeringsaanbiedingen die u heeft gedaan onder het kopje Investeringsaanbiedingen.  

Ja dat kan maar gebeurt in de praktijk meestal niet. 

Ja tot 14 dagen nadat de onderneming uw investeringsaanbod heeft geaccepteerd, kunt u uw investering annuleren. U kunt in uw portefeuille in uw online profiel zelf uw investering annuleren. Ook is het mogelijk dat u ons een email stuurt vanaf het adres waarmee u ook uw investering deed. Vermeld dan het bedrag en de naam van het bedrijf waarin u investeeerde.  

U kunt uw investering(sbedrag) niet wijzigen. Als u een hoger bedrag wilt investeren, doe dan graag een nieuwe investering. Als u een lager bedrag wilt investeren, annuleer uw investering en investeer vervolgens het door u gewenste bedrag.  

Uw recente investeringen verschijnen pas in uw overzicht nadat het administratieve proces volledig is afgerond. U krijgt altijd een bevestigingsmail als u uw investering hebt gedaan. 

Tijdens het investeringsproces wordt u gevraagd verschillende stappen te doorlopen. Als u één van deze stappen nog moet afronden, wordt dit aangegeven bij uw investeringsaanbieding. Dit helpt u om het investeringsproces af te ronden. 

Onder het tabblad "Uitbetalingen" vindt u een overzicht van al uw reeds ontvangen en aankomende betalingen. Ook kunt u vanuit uw profiel een overzicht van aflossingen en rentebetalingen downloaden in een excel-bestand. Het bestand downloadt als zip-bestand (portefeuille.zip) maar is vervolgens te openen als excel-bestand. 

U kunt dit eenvoudig vaststellen door het aantal maanden van de looptijd op te tellen bij de begindatum van de lening. Deze worden beide getoond.  

Dit is veranderd sinds we het nieuwe platform gebruiken. In uw investeringsoverzicht ziet u nu de naam van het bedrijf waarin u heeft geïnvesteerd en niet meer de projectnaam zoals u gewend was op het Oneplanetcrowd platform. 

Vanaf nu betaalt u geen beheervergoeding meer voor nieuwe investeringen die u doet op het Invesdor platform. Echter, de eerder gemaakte afspraken over uw beleggingen die u al via Oneplanetcrowd heeft gedaan blijven geldig, waaronder ook de afgesproken beheervergoeding.  

Op Invesdor.com worden geen gepersonaliseerde contracten gemaakt, maar u kunt altijd per investering de van toepassing zijnde overeenkomst, zoals de obligatievoorwaarden, terugvinden en downloaden in uw profiel, evenals een een personaliseerd betalingsbewijs. 

Voor alle beleggingen die u via het Invesdor platform doet, ontvangt u deze betalingen van Invesdor. Voor de leningen die u eerder via het Oneplanetcrowd platform hebt afgesloten, ontvangt u nog steeds de aflossingen en rentebetalingen rechtstreeks van de ondernemer zoals u gewend bent. 

In uw portefeuille vindt u onder het kopje "Betalingen" een uitgebreid overzicht van de aankomende betalingen voor al je investeringen. 

Zoals u gewend bent betaalt de onderneming rechtstreeks naar u. Deze betalen krijgen een kenmerk mee dat er ongeveer zo uitziet: 

Invesdor VP-99999-A999999-E999999-T9-RN 

VP = Het projectnummer van uw investering 
A = Uw klantnummer bij Invesdor 
E = Het unieke nummer dat bij uw investering hoort 
T = Het volgnummer in uw betaling 
 
U kunt deze betaling uiteraard ook terugvinden in uw profiel op Invesdor. 


Staat uw vraag hier niet tussen? U vindt alle veelgestelde vragen over investeren via Invesdor hier

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

BCorp-gecertificeerd

Invesdor is lid van het Eurocrowd platform.

ECSP licensed

Invesdor heeft een vergunning onder de ECSP-regelgeving van de EU