Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

SnappCar

Nederlands
Duurzaamheid

SNAPPCAR II - SLIM EN SOCIAAL RIJDEN

Overzicht

Beschrijving

Via SnappCar huur je een auto bij de buren. Wil je een dagje uit, weekendje weg of lekker op vakantie? Dat kan! Nu tijdelijk met 50% korting.

Wat is SnappCar?
SnappCar is een betrouwbare online community waar je makkelijk de auto van je buren kunt lenen. Dat is voordelig, sociaal en goed voor het milieu. Bovendien zorgen wij ervoor dat alles goed verzekerd en geregeld is.

Opgericht in 2011 is SnappCar een van de voorlopers in de nieuwe economie. In vijf jaar tijd is SnappCar uitgegroeid tot het grootste deelplatform van Nederland en we zijn hard op weg om ook in Europa het nummer 1 autodeelplatform te worden. Al bijna 200.000 mensen delen een auto met elkaar via SnappCar!

Ben jij ook benieuwd naar SnappCar, maar is het er simpelweg nog niet van gekomen? Dit is je kans! Nu tijdelijk met 50% korting met een SnappCar naar keuze op pad.

Hoe werkt het?
Op SnappCar.nl vind je makkelijk en snel een auto bij jou in de buurt. Ieder type auto is beschikbaar, op ieder tijdstip, vlakbij en tegen aanzienlijk lagere kosten. Je bent gemiddeld 30-50% goedkoper uit dan met een reguliere huurauto en afgezet tegen een eigen auto is het helemaal voordelig.

Maar hoe werkt het precies? Het is eigenlijk heel simpel. Je doet via onze site of de SnappCar app een huurverzoek bij een verhuurder. Hij of zij accepteert en vervolgens betaal je via de website (hier voer je ook je couponcode in). Wanneer je hebt betaald, ontvang je elkaars contactgegevens en meestal ontmoet je de verhuurder bij hem of haar voor de deur. En, niet onbelangrijk: wij hebben alles goed voor je geregeld; hierdoor ben je flexibel, koppelen we je aan de beste verhuurders en bovendien ben je uitstekend verzekerd in heel Europa.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze hoe-werkt-het pagina of de veelgestelde vragen.

Onze missie?
In Nederland zijn er 8 miljoen auto's die gemiddeld 23 uur per dag stilstaan. Wij vinden dat onzinnig en bovendien zonde van alle energie die wordt verbruikt bij de productie van die auto's. Als we auto's met elkaar delen, zijn er minder auto's nodig, hoeven er minder auto's te worden geproduceerd en is er meer ruimte voor groen in wijken en buurten.

SnappCar sluit naadloos aan bij een andere manier van omgaan met goederen en diensten. Niet langer het bezit, maar het gebruik staat voorop. SnappCar maakt het betrouwbaar, financieel aantrekkelijk en leuk om auto's met elkaar te delen, waardoor het benodigde aantal auto's drastisch naar beneden kan. Hiermee kunnen we écht het verschil maken voor het milieu en de maatschappij.

In onderstaande infographic lees je welke resultaten we tot nu toe hebben geboekt. Uiteindelijk willen we dat miljoenen Europeanen samen honderdduizenden SnappCars met elkaar gaan delen. Met onze groei in deelnemers zal onze jaarlijkse impact nog vertienvoudigen.

Verschillende SnappCar trips
In plaats van een (tweede) auto aanschaffen of aanhouden voor die paar momenten per jaar dat je 'm nodig hebt, kun je beter een auto lenen via SnappCar. Dat scheelt enorm in de kosten en per trip kun je bovendien de best passende auto kiezen: of het nu gaat om een cabrio, stationwagon of vakantieauto. Een dagje uit, een weekendje weg, op vakantie, verhuizen of je oma opzoeken; het kan eigenlijk allemaal met SnappCar.

Hoe groter de auto, hoe groter je voordeel via SnappCar. Ook als je langer weggaat, ben je bij ons voordeliger uit. Wil je meer weten, neem dan contact op via Support@SnappCar.nl.

Doe mee!
Kijk om je heen. Wat staan er toch een hoop auto's stil. Vind jij ook dat we slimmer met autobezit moeten omgaan? Hoog tijd om SnappCar te proberen! Voordelig voor jou en zo maak je echt impact; sociaal en ecologisch.

Mijn SnappCar is jouw SnappCar! Wacht niet langer en huur een auto bij de buren. Deze unieke actie heeft een beperkte oplage. Voor de gebruiksvoorwaarden klik hier.

Impact

Sustainable Development Goal (SDG)

Updates

Er zijn momenteel geen updates beschikbaar.

Naarmate de financiering vordert, zal hier regelmatig nieuwe informatie worden toegevoegd. Dit omvat antwoorden op vragen van investeerders in de vorm van FAQ's en de toevoeging van verdere projectrelevante informatie. Abonneer je op onze nieuwsbrief om snel op de hoogte te blijven van nieuwe updates.

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

BCorp-gecertificeerd

Winnaar als beste crowdfundingplatform

Winnaar Beste
Crowdfundingplatform 2023.

ECSP licensed

Invesdor heeft een vergunning onder de ECSP-regelgeving van de EU