Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

Investeren in MedTech

Investeer in geavanceerde medische technologieën en draag bij aan een betere gezondheidszorg.

Redenen om te investeren in MedTech

Investeer in oplossingen voor de gezondheidszorg

Investeren in medtech stelt particuliere investeerders in staat om bij te dragen aan een betere gezondheidszorg door bedrijven te financieren die zich richten op het verbeteren van diagnostiek, de effectiviteit van behandelingen en patiëntenzorg. Succesvolle startups kunnen samenwerkingsverbanden aangaan met gevestigde bedrijven in de gezondheidszorg, wat verdere mogelijkheden biedt voor groei en ontwikkeling.

Veel investeerders zijn in toenemende mate geïnteresseerd in impact-investeren, waarbij financieel rendement samengaat met positieve sociale of milieuresultaten. Investeren in MedTech-projecten is ook een vorm van impact-investeren.

MedTech nieuws

Lees ons meest recente blogartikel: 8 reasons for the success of Finnish MedTech companies.

Examples of MedTech projects funded at Invesdor

Projekt Agradu

Koite Health

Koite Health heeft Lumoral ontwikkeld, dat 99,99% van de schadelijke bacteriën in de mond doodt met een makkelijke thuisbehandeling. Sinds de marktintroductie in 2020 zijn er meer dan 10.000 Lumorals verkocht en heeft Koite Health zijn inkomsten elk jaar verdubbeld. 

Koite Health haalde in 2023 bijna € 1,5 miljoen aan financiering op via Invesdor. Lees hier meer. 

Projekt Solarpark Bomhofsplas

Resonandina

Resonandina is een winstgevende, snel groeiende leasemaatschappij voor medische apparatuur. Ze maakt medische apparaten zoals MRI, CT, en Radiotherapie bereikbaar voor iedereen wereldwijd door een full-service en pay-per-use lease model.

Resonandina haalde in 2023 in drie rondes ruim € 4,2 miljoen aan financiering op via Invesdor. 

Lees meer over Resonandina

Projekt Die Windcentrale

Nextkidney

Met het draagbare dialyseapparaat van Nextkidney kunnen nierpatiënten zelf hemodialyse uitvoeren: waar ze maar willen. Dit betekent een aanzienlijk hogere levenskwaliteit voor deze patiënten, die eerder meerdere keren per week voor een dialysebehandeling naar het ziekenhuis moesten. Nextkidney haalde bijna € 4,2 miljoen aan financiering op via Invesdor.

Hier leest u meer. 

Heeft u een MedTech bedrijf en bent u op zoek naar financiering?

Lees hier meer over financiering ophalen via de crowd van Invesdor

Doe hier uw aanvraag

Waarom investeren in MedTech?

  • Krijg toegang tot medtech bedrijven in een vroeg stadium die niet of moeilijk toegankelijk zijn via traditionele beleggingskanalen
  • Ondersteun innovatieve projecten en technologieën in hun vroege ontwikkelingsfase.
  • Diversifieer uw beleggings portefeuille met investeringen de medtech sector.
  • Steun projecten die aansluiten bij uw persoonlijke interesses of waarden, zoals vooruitgang in de gezondheidszorg, medisch onderzoek of technologie.
  • Maak deel uit van een groep investeerders die een bepaald medisch-technologisch project steunt. Dit communitygevoel kan meer voldoening geven dan alleen financieel rendement of leiden tot netwerkmogelijkheden binnen de sector.

NB:

Liquiditeit in beleggingen kan variëren en het'is belangrijk om te weten dat beleggen risico's met zich meebrengt. Niet alle projecten zullen slagen. Medtech-bedrijven kunnen te maken krijgen met uitdagingen op het gebied van wettelijke goedkeuring, goedkeuring door de markt en concurrentie. Investeerders moeten de risico's begrijpen, en zich bewust zijn van de lange ontwikkelingstijdlijnen die typisch zijn in de medtech-industrie. Hoewel investeren in bedrijven in een vroeg stadium risicovol is, kunnen succesvolle medtech-projecten een aanzienlijk rendement op de investering bieden. 

Info

3 voordelen voor investeerders

Icon Gemeinsam

Potentieel hoog rendement

Icon Finanzierung

Impact op de gezondheidszorg

Icon Ausgereifter Prozess

Lange-termijn investering

Bekijk actuele proposities

Ontdek actuele MedTech investeringsmogelijkheden

Naar de proposities

Onze visie: Together we fund the future

Wij geloven dat onze wereld moet veranderen. Veranderen richting een duurzamer, gelijkwaardiger en meer verantwoordelijke economie. Maar dat gaat niet vanzelf.

Wij geloven dat zinvolle vooruitgang wordt bereikt dankzij avontuurlijke, innovatieve mensen die de moed hebben om de dingen anders te doen dan voorheen.

Wat als we alle mensen de mogelijkheid zouden geven om verandering teweeg te brengen? De vrijheid om te beslissen wat voor soort toekomst ze tegemoet willen gaan. De kans om bedrijven te kiezen waarvan zij geloven dat ze deze toekomst kunnen realiseren.


Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

BCorp-gecertificeerd

Winnaar als beste crowdfundingplatform

Winnaar Beste
Crowdfundingplatform 2023.

ECSP licensed

Invesdor heeft een vergunning onder de ECSP-regelgeving van de EU