Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

NextKidney

Nederlands
Duurzaamheid

Nextkidney | Een revolutie in thuisdialyse voor nierpatiënten

Overzicht

Beschrijving

Impact

Sustainable Development Goal (SDG)

Updates

UPDATE 10.01.2023: €4,1 miljoen!

Wat een fantastische uitkomst van onze financieringscampagne via Oneplanetcrowd!

Maar liefst 1260 enthousiaste investeerders zorgden samen voor een eindbedrag van € 4,1 miljoen. Daarmee was dit een van de grootste campagnes van de afgelopen 10 jaar op Oneplanetcrowd. We zijn heel trots op dit resultaat!

Dankzij deze financiering zijn wij een belangrijkste stap verder om de Neokidney, de draagbare kunstnier, bij de patiënt te brengen. Dit zal een enorm verschil maken in het leven van duizenden nierpatiënten, die met de Neokidney zelf een dialysebehandeling kunnen uitvoeren, waar en wanneer ze maar willen.

Veel dank aan alle investeerders die met ons in de Neokidney geloven! U wordt binnen enkele weken geïnformeerd over de formele uitgifte van de certificaten.

Wilt u graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen van de Neokidney en de volgende financieringsrondes? Volg dan het bedrijfsaccount Nextkidney via LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/nextkidney/) en verbind met John Stooker via LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/johnstooker/). Formele communicatie van u als investeerder met het bestuur van de STAK, bijvoorbeeld over nieuwe financieringsrondes waaraan u met uw voorkeursrechten deel kunt nemen, zal door het STAK bestuur via email met u worden gecommuniceerd. Verdere communicatie hierover volgt.

Namens team Nextkidney nogmaals enorm bedankt!

UPDATE 03.01.2023: Laatste dagen!

Tot nu toe hebben we meer dan 3M EUR opgehaald in onze succesvolle crowdfunding campagne! Er zijn nog 2 dagen om te investeren via Oneplanetcrowd. Op 5 januari sluiten we om middernacht.

We zijn overweldigd door alle positieve reacties. De crowdfundingcampagne is één van de grootste campagnes van 2022 op Oneplanetcrowd geworden.

1000+ Patiënten, familie & vrienden van patiënten en informele investeerders steunen Nextkidney om de Neokidney naar de patiënt te brengen en hen een groot deel van hun vrijheid terug te geven.

We willen alle investeerders die tot nu toe hebben bijgedragen hartelijk bedanken!

Heeft u nog niet de kans gehad om te investeren in deze impactvolle innovatie? Of kent u iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn? U heeft nog 2 dagen, dus wacht niet langer af!

UPDATE 06.12.2022: De teller staat al bijna op €2,5 miljoen, fantastisch!

Maar we hebben meer goed nieuws. Dankzij de aangekondigde fusie van Oneplanetcrowd met Invesdor en vanwege de succesvolle crowdfunding voor Nextkidney in Nederland, mogen we onze mooie propositie nu ook buiten de Nederlandse grenzen aanbieden.

Dit is de reden dat we hebben besloten om de sluiting van de campagne uit te stellen t/m 5 januari!

Dus, kent u nog mensen in uw (internationale) netwerk die geïnteresseerd kunnen zijn in de Engelstalige propositie en ons kunnen helpen het € 5M target te halen? Deel de campagne pagina graag in uw netwerk. Wij zullen u op de hoogte brengen zodra de Engelse pagina en documenten online staan.

Ook voor de internationale crowd organiseren we een webinar. Datum en tijd voor het webinar zullen we delen in de eerstvolgende update.

En dan het laatste mooie nieuws; John heeft vorige week vrijdag op BNR nieuwsradio meer mogen vertellen over Nextkidney. Benieuwd naar de opname? Luister de opname hier terug (selecteer 02-12-22, 13.49) : https://www.bnr.nl/gemist

Dank voor uw steun!

UPDATE 23.11.2022: Dank voor jullie aanwezigheid tijdens het webinar!

Op 22 november vond het webinar plaats waar John Stooker (CFO Nextkidney), Tom Oostrom (directeur Nierstichting) en Maarten de Jong (directeur Oneplanetcrowd) meer hebben verteld over de crowdfunding campagne voor de Neokidney, het eerste portable hemodialyse apparaat ter wereld, een doorbraak voor veel dialyse patiënten.

Er werden veel goede vragen gesteld, zowel over de techniek achter de Neokidney als over de voorwaarden omtrent investeren in Nextkidney.

Inmiddels staan we op ruim € 2 miljoen in de 3e week van de campagne! Een geweldige voortgang en nogmaals ontzettend veel dank aan alle investeerders die ons willen meehelpen de Neokidney snel bij patiënten te brengen.

Ben jij benieuwd naar het webinar en zou je die terug willen kijken? Dat kan via deze link: https://youtu.be/LpyZ0lkjE-Q

Ken je andere mensen die geïnteresseerd zouden zijn in het webinar of wellicht in investeren in Nextkidney om ons te helpen het 3M EUR target te halen? Deel dan onze campagnepagina!

Nogmaals heel erg bedankt voor jullie steun.

Team Nextkidney

UPDATE 11.11.2022: Wat een geweldige start!

Meer dan € 1 miljoen op de eerste dag van de campagne. Een geweldige start en ontzettend veel dank aan alle investeerders die ons willen meehelpen de Neokidney snel bij patiënten te brengen.

Hoe zeer de markt om ons unieke portable dialyse apparaat verlegen zit, werd afgelopen week wederom onderstreept. De Neokidney werd voor het eerst aan het grote publiek vertoond tijdens het business event tijdens de ASN Kidney Week (American Society of Nephrology) in Orlando. De respons was overweldigend: patiënten en patiëntenorganisaties en nefrologen zowel uit US als uit Europa waren enorm enthousiast. Maar ook het bedrijfsleven was onder de indruk (alle grote concurrenten waren regelmatig in onze stand te vinden).

Jullie investering maakt het mede mogelijk om vrijheid terug te geven aan 2.8 miljoen nierpatiënten.

Ken je nog mensen die ook zouden willen helpen?

Deel dan onze campagnepagina! Heel erg bedankt voor jullie steun.

Team Nextkidney.

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

BCorp-gecertificeerd

Winnaar als beste crowdfundingplatform

Winnaar Beste
Crowdfundingplatform 2023.

ECSP licensed

Invesdor heeft een vergunning onder de ECSP-regelgeving van de EU