Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

III. Waarom Invesdor?

Maak hier kennis met een paar van onze teamleden van alle afdelingen. In het interview vertellen ze niet alleen over hoe de verschillende afdelingen bij Invesdor werken, maar u leert ze ook persoonlijk een beetje beter kennen.

Lees meer

Wie we zijn

Wij zijn een digitaal crowdfinancieringsplatform dat particuliere en institutionele investeerders in contact brengt met bedrijven in verschillende groeifasen en sectoren in heel Europa. Investeerders investeren in bedrijven op ons platform en ontvangen een vaste rente of aandelen in het bedrijf.

Bedrijven krijgen via Invesdor toegang tot ons netwerk van meer dan 150.000 investeerders en kunnen zo hun financiering succesvol uitbreiden. Tot nu toe was investeren in niet-beursgenoteerde bedrijven voorbehouden aan relatief vermogende investeerders. Nu, dankzij Invesdor, hebben ook kleine investeerders de mogelijkheid om via crowdfinanciering te investeren in innovatieve bedrijven uit heel Europa. 

Van Helsinki, Wenen, Amsterdam en Berlijn tot heel Europa.

2012

In 2012 wordt Invesdor opgericht in Helsinki en lanceert het zijn eerste projecten in Finland.

2022

Met de fusie tot de Invesdor Groep met kantoren in Duitsland, Oostenrijk en Finland worden we een van de grootste investerings- en financieringsplatforms in Europa.

2023

Het Nederlandse platform Oneplanetcrowd sluit zich aan bij de Invesdor Group. Dit breidt niet alleen ons aanbod uit naar een ander Europees land, maar voegt ook duurzame investeringsmogelijkheden toe.

Invesdor gezichten

(Engelstalig. Nederlandse versie volgt binnenkort.)

Customer Support
Marko Müller


 

Interviews met experts

(Engelstalig. Nederlandse versie volgt binnenkort.)

Portfolio

We selecteren alle projecten zorgvuldig. Minder dan 5% van alle bedrijven die financiering aanvragen, komt uiteindelijk op ons platform terecht. Elk bedrijf ondergaat een grondige beoordeling door onze experts om te bepalen of het geschikt is voor financiering. Alle bedrijven waarin geïnvesteerd kan worden bij Invesdor genereren een omzet van minimaal 1 miljoen euro per jaar en zijn minimaal in hun derde bedrijfsjaar. Van jonge, groeiende start-ups tot gevestigde kleine en middelgrote bedrijven: bij Invesdor vindt u wat u zoekt.

Rendement op investering

Draag bij aan en profiteer mee van het succes van opkomende en innovatieve bedrijven. Vooral bedrijven in de start- en groeifase bieden de mogelijkheid om een hoog rendement te behalen door een snel groeipotentieel. In het verleden hebben de door ons geselecteerde bedrijven een gemiddeld rendement van 6,50% per jaar opgeleverd voor onze investeerders.
Als investeerder ondersteunt u innovatieve bedrijven bij de uitvoering van hun plannen. Het rendement dat daarbij wordt behaald, wordt op de vooraf vastgestelde data aan u uitgekeerd - zonder verborgen kosten. Zo profiteren u en het bedrijf in gelijke mate.

Toegang

Samen met onze crowd hebben we al honderden ondernemers vooruit geholpen: van windmolenparken tot slimme gastronomische concepten tot innovatieve ontwikkelingen uit de industrie. Ons platform geeft investeerders gemakkelijk toegang tot niet-beursgenoteerde bedrijven die anders moeilijk te bereiken zijn voor particuliere investeerders.

Succesverhalen van Invesdor

3 succesvolle projecten die onze missie weerspiegelen

Gründer und Geschäftsführer der Beets & Roots GmbH

"We waren overtuigd door de flexibele financieringsoplossingen, die een grotere focus op de kernactiviteiten mogelijk maken."

Max Kochen - Oprichter en Managing Director van Beets & Roots GmbH

Gründer und Geschäftsführer der Evobeam GmbH

"Invesdor bood zich aan als een niet-bureaucratische aanvulling op onze bestaande financiering bij de bank."

Dr. Ing. Matthias Wahl - Oprichter en directeur van Evobeam GmbH

Knut Schuster - Geschäftsführer der Schrimpf und Schöneberg GmbH

"De onbureaucratische beoordeling van onze documenten en de persoonlijke ondersteuning hebben mij en mijn team overtuigd."

Knut Schuster - Managing Director van Schrimpf und Schöneberg GmbH

Onze visie

Verandering

Als bedrijf willen we bijdragen aan sociale en economische verandering richting een duurzame, progressieve markt. Daarom komen alleen innovatieve en duurzame projecten in aanmerking. Vooruitstrevende ondernemers geven vorm aan verandering. Verandering zit in ons DNA. We ontwikkelen ons platform voortdurend om altijd de beste producten en oplossingen te kunnen bieden aan onze gebruikers.

Verantwoordelijkheid

Wij geloven dat beleggers een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de Europese markt. Daarom willen we onze investeerders de mogelijkheid geven om een beslissend verschil te maken met hun beleggingen. Wij geloven dat iedereen de vrijheid moet hebben om zijn eigen financiële toekomst vorm te geven.

Samenwerking

Enerzijds is het ons doel om opkomende bedrijven de kans te geven hun ideeën succesvol te implementeren. Aan de andere kant willen we onze investeerders nieuwe en innovatieve investeringsmogelijkheden bieden. Dit creëert een veelbelovende wisselwerking. Investeerders ondersteunen goed presterende bedrijven en maken echte vooruitgang mogelijk. Bedrijven gebruiken op hun beurt de verschillende financieringsvormen van Invesdor om hun bedrijfsmodel op te schalen.

In een oogopslag: Invesdor in cijfers

Hoeveel projecten hebben we al gefinancierd bij Invesdor? Hoeveel kapitaal is er opgehaald? En hoeveel daarvan is al terugbetaald aan de crowd? Deze en andere inzichten vind je op onze statistiekenpagina.