Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

Financiering agrarische projecten

Bent u agrarisch ondernemer en heeft u (her)financiering nodig voor uw project? Wilt u duurzaam en toekomstbestendig boeren op een manier die bij u past?

Lees meer

Duurzaam boeren

Invesdor biedt een unieke propositie voor agrarische ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal en kennis. Gefinancierd door een crowd van particuliere investeerders, die bewust kiezen voor én gezonde winst én maatschappelijke impact. Een van de vele voordelen van crowdfunding is dat de lokale samenleving verbonden kan worden aan de onderneming. Zo is uw omgeving betrokken bij de ontwikkelingen van het bedrijf én plukt er financieel de vruchten van. 

Voor wie?

Visserijen, dier- en veehouderijen

die kapitaal kunnen gebruiken om bijvoorbeeld innovatieve stalsystemen te introduceren of duurzaam met energie om willen gaan middels zonnepanelen.

Regeneratieve landbouwbedrijven

die land, machines of gewas aan willen kopen, klimaatslimme ideeën willen uitrollen en duurzame landbouw willen bedrijven.

De voordelen van financiering via Invesdor

Er wordt veel van agrarisch ondernemers gevraagd. Van het voeren van een duurzame bedrijfsvoering, uitvoeren van innovatieve ideeën tot toekomstbestendig boeren op een manier die bij u past. Kennis en kapitaal zijn van groot belang voor het toekomstig succes van agrarische bedrijven. De investmentspecialisten van Invesdor ondersteunen u met de financiering en de marketingspecialisten met crowdfundingcampagne. Er is ruime sectorkennis in huis en u krijgt beschikking tot een grote, betrokken groep beleggers.

850+ 
projecten gefinancierd

135,000+
geregistreerde gebruikers

Ruime kennis en ervaring
in de sector

Begeleiding van ervaren
financierings- en marketingspecialisten

How it works

Ihre Finanzierungsanfrage

We zijn benieuwd naar uw project!

Beratung & Strukturierung

Onze experts structureren samen met u de financieringscampagne

Vorbereitung der Kampagne

Ons campagneteam zorgt voor stapsgewijze instructies en ondersteuning

Ihre Finanzierungsanfrage

Uw campagne staat open voor investeringen vanuit uw eigen netwerk en onze crowd

Beratung & Strukturierung

We keren het opgehaalde bedrag uit en u heeft er een leger aan nieuwe ambassadeurs en potentiële klanten bij

Vorbereitung der Kampagne

Wij nemen de administratieve last van uw schouders, zodat u zich volledig op uw project kan focussen

Financieringscondities

Met Invesdor kunt u schuld- en aandelenfinanciering verkrijgen. Banken en andere senior debt providers accepteren deze lening naast eigen vermogen. Invesdor werkt samen met bijna alle Nederlandse banken.

  • Financiering van € 250,000 tot € 8,000,000

  • Vormen: obligaties, aandelen, converteerbare leningen

  • Rentetarief: 3% tot 14%

  • Looptijd: 1 tot 5 jaar

Deze bedrijven gingen u voor

Schevichoven

Schevichoven produceert op twintig hectare grond gezond en veilig voedsel. Op natuurlijke wijze, zonder gebruik van gif en andere kunstmatige toevoegingen. Dat verbetert de conditie van de grond, de waterkwaliteit en de biodiversiteit. De opgedane kennis en ervaring wordt kosteloos beschikbaar gesteld voor iedereen. Om agrariërs te laten zien dat regeneratieve landbouw economisch rendabel kan zijn én de transitie naar duurzame landbouw te versnellen.

Weerribben

Familie De Lange, eigenaar van Weerribben Zuivel, heeft twee succesvolle financieringsrondes gehouden via Oneplanetcrowd. Zij maken ambachtelijke biologische zuivelproducten, zoals melk, boter, yoghurts, vla etc. Dat doen ze op locaties in natuurgebied de “Weerribben”. De ingrediënten worden voornamelijk geleverd door onze drie eigen biologische boerderijen en een select aantal biodynamische boeren.

Yogi & Yousef

Yogi uit Nederland en Yousef uit Saudi-Arabië, samen Yogi & Yousef, laten zien dat samenwerking en vriendschap tussen culturen, letterlijk en figuurlijk, zijn vruchten afwerpt. Met verse dadels biedt Yogi & Yousef een gezonde veelzijdige snack én brengen zij de voedingsindustrie verantwoorde alternatieven voor de productie van zoetwaren, zonder gebruik te hoeven maken van geraffineerde suikers, palmolie of ongezonde toevoegingen.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Uw contactpersoon

Kaius Löfgren, your contact person

Peter Vriesman, Investment Manager (Bedrijfsfinanciering)

Ik verheug me op uw aanvraag.

Neem contact op via e-mail

NL | EN

Uw contactpersoon

Kaius Löfgren, your contact person

Jakoba van der Mei, Investment Manager (Duurzame energieprojecten)

Ik kijk uit naar uw bericht.

Neem contact op via e-mail

NL | EN

Contact

Bel ons of stuur een bericht:
E-mail: companies@invesdor.nl
Telefoon: +358 40 183 0773

Volg ons:

   

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

BCorp-gecertificeerd

Winnaar als beste crowdfundingplatform

Winnaar Beste
Crowdfundingplatform 2023.

ECSP licensed

Invesdor heeft een vergunning onder de ECSP-regelgeving van de EU