Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

Invesdor lanceert samenwerking met GICA

INVESDOR INSIGHTS | 21.03.2024

GICA and Invesdor partnership

Met veel trots kondigen wij een nieuwe samenwerking aan met de Global Impact Capital Alliance (GICA), 's werelds eerste internationale meta-netwerk voor de impact start-up scene.

Als hét toonaangevende Europese platform voor impactinvesteringen is deze samenwerking een uitgelezen kans om duurzame ondernemingen de volgende stap te helpen zetten, met meer dan alleen financiering.

Christopher Grätz, CEO van de Invesdor Group, is toegetreden tot de Raad van Advies van GICA. In zijn verklaring benadrukt Grätz het belang van de samenwerking: "Ik ben blij dat we, samen met het netwerk van GICA, alle expertise van Invesdor Group kunnen inzetten om investeringen in duurzame groeibedrijven, MKB’s en hernieuwbare energieprojecten te stimuleren."

De samenwerking biedt duurzame ondernemingen die via het Invesdor-platform worden gefinancierd toegang tot het uitgebreide netwerk van GICA. Op deze manier halen deze bedrijven niet alleen financiering op, maar krijgen ze ook de gelegenheid om zich aan te sluiten bij een wereldwijd netwerk die ze kan helpen het maximale uit hun groeipotentieel te halen en samen te werken aan een duurzamere toekomst.

Daarnaast kan Invesdor dankzij het netwerk van GICA nog meer interessante duurzame proposities aanbieden aan particuliere impactinvesteerders. De samenwerking biedt dus niet alleen voordelen voor duurzame ondernemingen, maar ook voor investeerders de kans om deel uit te maken van een wereldwijd netwerk dat samenwerkt aan toekomstgerichte projecten.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze combinatie van kapitaal, kennis en netwerk de basis legt een duurzame ontwikkeling in verschillende sectoren en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe investeringsmogelijkheden op Invesdor? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.

Written by: Invesdor

Invesdor

DISCLAIMER

De informatie in dit artikel is niet bedoeld als en mag niet worden geïnterpreteerd als beleggingsadvies of een aanbeveling en beleggers mogen geen aanbiedingen van effecten accepteren of effecten verwerven, tenzij ze dit doen op basis van de informatie in het toepasselijke beleggingsmateriaal van een doelonderneming. Beleggen in effecten van niet-beursgenoteerde bedrijven gaat gepaard met een hoog risico.