Kies hoe u onze website wilt gebruiken:

Cookies helpen uw website-ervaring te verbeteren en veilige services te bieden. Sommige cookies zijn essentieel voor beveiliging en inlogfunctionaliteiten, andere zorgen voor eenvoudiger gebruik en goede ondersteuning. U kunt uw beslissing op ieder gewenst moment herzien.

Easee Holding B.V.

Nederlands
Duurzaamheid

Easee | Toegankelijke oogzorg voor iedereen

Overzicht

Beschrijving

>>>Converteerbare lening met 9% rente en de mogelijkheid om met korting aandeelhouder van Easee te worden.<<<

Welkom bij easee - De toekomst van oogzorg

Het probleem

Bijziendheid is een groeiend probleem door vergrijzing van de bevolking en toenemend schermgebruik onder kinderen. Ernstige bijziendheid is een onomkeerbare ziekte, waarbij 1 op de 3 mensen in een later stadium te maken krijgt met een visuele beperking zoals blindheid. Bij vroege diagnose is bijziendheid echter goed te behandelen. Maar de zorgcapaciteit schiet hierin tekort: in Nederland is de gemiddelde wachttijd voor een bezoek aan de oogarts 91 dagen.

De oplossing

Easee biedt een schaalbare oplossing voor dit groeiende probleem: online oogtesten. Easee is 's werelds eerste platform voor online oogtesten dat medische certificering heeft ontvangen en heeft sinds de lancering in 2020 al een uitgebreide basis opgebouwd van meer dan 215.000 gebruikers. Het unieke en innovatieve platform stelt oogklinieken in staat om 3 tot 4 keer zoveel mensen te helpen en wachttijden aanzienlijk te verkleinen.

Over easee

Easee heeft na zeven jaar productontwikkeling, succesvolle medische studies en een intensief certificeringstraject een solide basis neergezet. Naast bestaande partners zoals de toonaangevende universitaire centra Oogziekenhuis Rotterdam, het UMC Utrecht, en UMC Maastricht en commerciële partners als het Zilveren Kruis en Hans Anders, heeft easee recentelijk weer vele nieuwe interessante samenwerkingen gesloten, zoals Harvard Medical School en Xpert Clinics.

De veelbelovende software, impact en commerciële mogelijkheden van easee blijven niet onopgemerkt. Na eerder dit jaar de Rabobank duurzame innovatieprijs te hebben gewonnen en de recentelijke aankondiging van een shortlist-notering voor een subsidie van €2,5 miljoen van de European Innovation Council, mag easee nu ook delen dat ze opnieuw zijn genomineerd voor een WSA Global Award 2024 in de categorie Health & Well Being.

Waarom investeren?

Easee staat aan de vooravond van een volgende grote stap met het platform, namelijk diagnose en management van bijziendheid bij kinderen. Met deze aangeboden converteerbare lening in Easee heeft u de unieke kans om mee te investeren met bestaande aandeelhouders waaronder Nimbus Ventures, die in deze ronde buiten dit platform om reeds € 425.000 hebben ingelegd.

Zes redenen om te investeren:

  • Easee biedt een schaalbare oplossing voor een groeiend probleem. Er is een duidelijke commerciële vraag naar het product vanuit de markt.
  • Door te investeren in easee maakt u deel uit van de strijd tegen bijziendheid en diens gevolgen.
  • Een aantrekkelijk jaarlijks rendement van 9% tot het moment van conversie, per kwartaal uitbetaald.
  • De kans om onder dezelfde voorwaarden als professionele co-financiers in te stappen in deze snelgroeiende onderneming.
  • Op het moment van conversie krijgt u de keuze: uw lening omzetten in aandelen met een flinke korting, of uw lening laten aflossen. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van een converteerbare lening.
  • Easee heeft al toezeggingen die voorspellen dat ze tegen het begin van 2024 € 1,5 miljoen aan equity kunnen veiligstellen, waarna investeerders de mogelijkheid hebben om direct naar aandelen te converteren. Potentiële exitmogelijkheden omvatten overname door leidende medtech-bedrijven, grote telehealth-bedrijven en optische detailhandels, met als doel een exit binnen 3-5 jaar.
  • Als dank voor uw investering ontvangt u een vouchercode voor een gratis online oogtest op het platform van easee.

Over converteerbare leningen

Door te investeren in easee via een converteerbare lening tegen een rente van 9%, heeft u de mogelijkheid om uw lening binnen drie jaar om te zetten in aandelen easee met een aanzienlijke korting: 15% korting bij conversie in jaar 1, 30% korting na conversie in jaar 2 of 3. De aandelenprijs is bovendien gemaximeerd op een waardering van € 25 miljoen. Deze aandelen hebben de potentie om meer waard te worden naarmate het bedrijf groeit. Met het conversie aanbod kun je er ook voor kiezen om je lening niet te converteren, maar met rente terug te laten betalen.

> Lees meer over converteerbare leningen

Investeer nu - Samen maken we het verschil!

Lees voordat u investeert alle projectdocumenten en informeer uzelf over de details en risico's van deze investering.

Impact

Sustainable Development Goals (SDGs)

Updates

UPDATE 21.11.2023: De laatste loodjes!

De laatste uren van de campagne zijn ingegaan. Dankzij bijna 300 investeerders uit Nederland én Finland zijn we slechts € 15.000 verwijderd van de eindstreep. Vandaag is de laatste kans om deel uit te maken van het easee-succesverhaal. Dit succes kenmerkt zich door commerciële tractie, waaronder vier nieuwe klantcontracten deze maand, en een goede bescherming van dit succes dankzij het 3de Europese patent dat wij deze week toegekend kregen.

Kent u nog mensen die geïnteresseerd zijn in impactinvesteren? Of wil u zelf graag extra bijdragen? Tot woensdag 21 november middernacht staat de campagne nog open voor investeren. Via de link: https://bit.ly/3QS47h9

Wij kijken er enorm naar uit deze crowdfundcampagne onderdeel te laten zijn van ons succesverhaal. Veel dank aan alle investeerders en op naar de € 500.000!

Hartelijke groet,

Team easee

UPDATE 09.11.2023: Alleen maar goed nieuws!

De teller op Oneplanetcrowd staat al op € 405.000! Tezamen met de investering van huidige aandeelhouders (o.a. Nimbus Ventures) maakt dat de teller nu op € 830.000,- staat in deze CLA ronde. Het is fantastisch hoeveel mensen vertrouwen hebben in ons mooie bedrijf. Hartelijk dank aan alle (ruim 200!) investeerders.

We zijn verheugd om u te kunnen mededelen dat onze campagne eind deze week ook in Finland live zal gaan, op het platform van Oneplanetcrowd’s fusiepartner Invesdor. Daarmee is easee de eerste propositie met een converteerbare lening die op beide platforms wordt aangeboden.

Nog meer goed nieuws: dankzij nieuwe samenwerkingen met onder andere Harvard Medical School, Xpert Clinics en Klarsicht zal onze maandelijkse omzet naar verwachting met 50% stijgen vanaf het eerste kwartaal van 2024!

Last but not least: We zijn genomineerd voor een WSA Global Award 2024 in de categorie Health & Well Being. Dit voelt als kers op de taart nadat we eerder dit jaar al de Rabobank Duurzame Innovatieprijs in de wacht sleepten en recent door de European Innovation Council (EIC) zijn geshortlist voor een subsidie van € 2.5 miljoen.

Om de Finse investeerders voldoende tijd te geven, wordt de campagne verlengd met twee weken tot en met 22 november. De startdatum van de lening blijft onveranderd zodat u al rente opbouwt vanaf 27 oktober.

Bied uw netwerk ook de kans om mee te participeren: deel onze propositie en deze belangrijke successen in de resterende dagen. Zo maken we samen een groot succes van de campagne!

Hartelijke groet, Yves Prevoo & Team easee

UPDATE 17.10.2023: Webinar terugkijken & verlenging

Het webinar van afgelopen donderdag was een groot succes! Het was mooi om het enthousiasme mee te maken en goede vragen te mogen beantwoorden. Heeft u het webinar gemist? U kunt hem hier terugkijken.

Ondertussen zijn al bijna 150 investeerders ingestapt in ons bedrijf! Hartelijk dank voor jullie vertrouwen. We verwachten de komende tijd nog een flink aantal investeerders aan te kunnen trekken, waaronder enkele grote investeringen. We hebben echter nog iets meer tijd nodig om deze investeringen definitief te maken. Daarom hebben we in overleg met Oneplanetcrowd besloten om de campagne met twee weken te verlengen tot en met 9 november.

De startdatum van de lening blijft uiteraard onveranderd, waardoor de rente al gaat lopen vanaf 27 oktober.

Kent u mensen die ook zouden willen investeren in easee? U helpt ons enorm door de campagne te delen in uw netwerk, op de sociale media en in uw Whatsapp-groepen!

Nogmaals hartelijk dank!

Yves Prevoo & Team easee

UPDATE 12.10.2023: Webinar terugkijken & verlenging

Beste investeerders,

We zijn dankbaar en enthousiast dat je aan boord bent! Nu je deel uitmaakt van het team, rekenen we ook op jou! Hier zijn drie manieren waarop je ons kunt helpen:

  1. Deel dat je hebt geïnvesteerd met vrienden, familie en anderen in je netwerk.
  2. Vraag ze om ook mee te doen.
  3. Verwijs ze naar www.opc.to/easee.

Hoe meer we tijdens deze crowdfundingscampagne ophalen, hoe meer kinderen we kunnen beschermen tegen de verwoestende effecten van progressieve bijziendheid.

Nu je deel uitmaakt van onze missie, weten we dat we een gedeelde visie hebben voor de toekomst. Daarom nodigen we je uit om onze test GRATIS te proberen! Nadat de campagne is afgelopen, ontvangen alle investeerders een vouchercode waarmee ze de test kunnen uitvoeren.

Als je vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via crowdfunding@easee.online

Met vriendelijke groet,

Team easee

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

BCorp-gecertificeerd

Invesdor is lid van het Eurocrowd platform.

Ausgezeichnet als Top-Innovator 2021

Invesdor heeft een vergunning onder de ECSP-regelgeving van de EU